Kandidatkinja Demokratske prigorsko-zagrebačke stranke za zamjenicu gradonačelnika Svetog Ivana Zeline je gospođa Tihana Petric, mag.oec. 

Rođena je i odrasla u Svetom Ivanu Zelini. 
Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer menadžmenta.
Aktivno govori engleski i njemački a pasivno talijanski jezik.
Nakon završene gimnazije u Svetom Ivanu Zelini radno iskustvo počela je stjecati u obiteljskom poduzeću, gdje je shvatila koliko je poduzetništvo i obrt ključno za naš grad i sa kakvim se problemima suočavaju obrtnici i poduzetnici.
Trenutno radi u međunarodnoj korporaciji koja se bavi logistikom, trgovinom i prijevozom, na radnom mjestu asistenta izvršnog direktora za financijske i administrativne poslove. Zadužena je i za suradnju s ostalim društvima članicama Grupe te za korespodenciju s poslovnim partnerima diljem svijeta.

Na političku aktivnost se je odlučila jer kao građanka našega grada želi doprinjeti razvoju Svetog Ivana Zeline.

Ne mogu ne primijetiti, kaže, sustavan odlazak mladih i najkvalitetnijih pojedinaca, čime gubimo znanje i mogućnost za uspjeh.

Grad ima velikih potencijala koje je potrebno oplemeniti za što je potrebno znanje, iskustvo i rad te osluškivanje stvarnih potreba ljudi i poduzetnika.

Naglašavam, kaže naša mlada ekonomistica, trenutno za spas gospodarstva grada Svetog Ivana Zeline nije dovoljno htjeti nego treba i znati! A DPS ima, kako mlade tako i iskusne stručnjake, spremne i sposobne doprinjeti razvoju našega grada, na zadovoljstvo svih građana Svetoga Ivana Zeline!

Kombinacija koja je dobitak za sve nas i zato zaokružite ZA Sveti Ivan Zelinu!

Prethodni članakPredstavljanje Darija Dropučića, našeg istaknutog člana
Sljedeći članakODRŽAN STRUČNI SKUP U ĐURĐEVCU ZA STRUKOVNU GRUPACIJU GRAĐEVINSKE INDUSTRIJE NA TEMU ENERGETSKE OBNOVE