POLACA/Zapuzane, 09.02.2018. otvaranje pogona suhe zbuke Lasselsberger Knauf (Velimir Vele Brkic)

U petak, 09. veljače, u Zapužanama, u općini Polača, na putu od Benkovca prema Biogradu na moru, naš prvi dopredsjednik gospodin Željko Pecak, direktor tvrtke Lasselsberger-Knauf, otvorio je njihovu drugu tvornicu za proizvodnju žbuka i ostalih praškastih materijala, ovdje u Hrvatskoj.
Otvaranje je upriličeno pred oko 300 uzvanika i gostiju širom Hrvatske i regije a samom činu otvaranja nazočio je i predsjednik DPS-a gospodin Zdravko Kožić, drugi dopredsjednik gospodin Ivica Panjkrc te član glavnog odbora gospodin Stjepan Šilinić.
Iz našega grada ovom prekrasnom događaju su bili prisutni i Lasselsberger-Knauf partneri, kupci i dobavljači iz Svetoga Ivana Zeline: direktor i vlasnik tvrtke “Izbor trgovina” gospodin Željko Antolković, vlasnik “Makromehanike” gospodin Jure Kalinić kao i vlasnik tvrtke “Zelina-kamen” gospodin Pero Kevilj.
U organizaciju otvaranja ove nove tvornice uključene su i dvije zelinske tvrtke: “Tiskara Zelina” u izradi raznih aplikacija potrebnih za ovaj skup kao i “ABC rent” koji su im iznajmili oko 500 m2 predivno uređenog šatora.
Više informacija možete saznati na njihovim internet i fejs stranicama kao i na ova dva medijska linka:

http://www.zadarskilist.hr/clanci/09022018/kod-pola%C4%8De-otvoren-proizvodni-pogon-suhe-%C5%BEbuke-tvrtke-lasselsberger-knauf

http://radio.hrt.hr/radio-zadar/clanak/kako-turizam-otvara-nova-radna-mjesta/163999/

Predsjedništvo DPS-a

Prethodni članakIntervju novog Predsjednika DPS-a
Sljedeći članakČestitka za dan žena 08.03.2018.