Na održanoj godišnjoj skupštini u Đurđevcu, naš sugrađanin, Željko Pecak ponovno je izabran za člana Upravnog odbora krovne organizacije hrvatske udruge proizvođača toplinsko-fasadnih sustava. Članice Udruge su 19 renomiranih tvrtki s 1.500 zaposlenih u građevinskoj branši koje se bave proizvodnjom i tržišnim plasiranjem toplinsko-fasadnih sustava.

Na godišnjoj skupštini prezentirane su i aktivnosti projekta Croskills, za školovanje majstora fasadera, koji se financira sredstvima EU-a. Udruga je jedan od važnijih nositelja i promotora s ciljem podizanje razine znanja i svijesti kod investitora i donositelja odluka, te kod krajnjih korisnika o prednostima ugradnje toplinsko fasadnih sustava. HUPFAS se također aktivno uključio u inicijativu Obnovimo Hrvatsku koju provodi u suradnji s Hrvatskom udrugom Energetskih certifikatora i Hrvatskim savezom za zelenu gradnju.

Osim članica Udruge HUPFAS na navedenom događanju prisustvovali su i gosti iz Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju, Hrvatske udruge energetskih certifikatora, Hrvatske udruge poslodavaca i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Željko Pecak jedan je od osnivača te aktivan dugogodišnji član Udruge HUPFAS i svojim aktivnostima znatno doprinosi razvoju i promociji Udruge s ciljem unaprjeđenja znanja i važnosti kvalitetnih toplinsko-fasadnih sustava, kao i pravilne ugradnje istih na projektima energetske obnove.

Prethodni članakUskršnja čestitka
Sljedeći članakPredstavljanje Darija Dropučića, našeg istaknutog člana