Drage naše Zelinčanke, dragi Zelinčani!

Tijekom predizborne, afirmativne kampanje održali smo petnaest dobro posjećenih skupova. Svojim članovima i simpatizerima predstavljali smo naše gospodarske programe koji znače boljitak za svekoliko građanstvo grada Svetog Ivana Zeline. 

Očekivali smo tri vjećnika  i tajno se nadali drugome krugu za gradonačelnika.

Ponovili smo rezultat za gradsko vijeće sa izbora iz 2015-te godine i osvojili mandat jednog vijećnika.

Ono što je činjenica i pokazatelj njihove nesposobnosti, je to da se vladajuća svita prepolovila u gradskom vijeću, da su mandate ostalih osvojili župan, zagrebački gradonačelnik i premijer a ne lokalni igrači.

U izboru za gradonačelnika veseli nas što smo iza sebe ostavili kandidate iz HSS-a, SDP-a te stranke Bandić 365. Dakle, osvojili smo treće mjesto.

Nažalost niste nas prepoznali kao ljude koji znaju i koji dolaze iz realnog sektora gdje politički pamfleti ne nalaze plodno tlo.

Kod nas se broje samo rezultati a koji našem gradu i njegovom rukovodstvu nedostaju.

Očito u našem gradu nije dovoljno znati! 

Vjerujemo da za Vašu odluku nije bilo presudno blačenje na osobnoj osnovi u kvazi novinama, bez jasnog potpisa pisca koji se skriva i pred samim sobom. “Gazde” pjevaju:

“Što to ima u ljudima tužno….”.

Dragi naši, Prigorke i Prigorci, zahvaljujemo se svima Vama koji ste svoj glas poklonili Demokratskoj prigorsko-zagrebačkoj stranci. Ne namjeravamo odustati od naših aktivnosti, od gospodarskih reformi i konkretnih mjera koje znače investicije, nova radna mjesta, izgradnja hotela sa kongresnim centrom i zatvorenim bazenom, razvoj infrastrukture i oživljavanje poslovne zone Sveta Helena. Stipendirati, u suradnji sa poduzetnicima i obrtnicima, deficitarna zanimanja.

Stvoriti uvjete da zainteresiramo neke od trgovačkih lanaca za dolazak u naš grad, kako bi svoje novce trošili doma a ne punili proračune okolnih općina i gradova.

Dovesti u Sveti Ivan Zelinu zdravstvenu specijalističku dijagnostiku.

Osim Božičnice umirovljenicima, osigurati svim osnovnoškolcima sve udžbenike besplatno.

Osnovati glazbenu školu i potaknuti školu stranih jezika.

Dragi naši, Zelinčanke i Zelinčani, nadamo se da će se nakon drugog kruga izbora za gradonačelnika dogoditi promjene koje će značiti bolje sutra za naš grad. 

Vjerujemo da će tada netko pitati za naše iskustvo iz realnog sektora a sve kako bi se naš grad, Sveti Ivan Zelina dignuo iz ovog gospodarskog sivila i emotivne apatije i vratiti osmjeh na lica svih naših sugrađana!

Prethodni članakDPS predstavljana od 07. do 19. svibnja
Sljedeći članakBrojke i slova lokalnih izbora u Svetom Ivanu Zelini