Grad se budi! Građani shvaćaju da smo u ovih zadnjih osam godina ne samo stagnirali nego i nazadovali! U zadnje pak četiri godine bili prevareni!

Sve ono što je Demokratska prigorsko-zagrebačka stranka govorila prije skoro tri godine pokazalo se je istinitim: u gradu se nije pokrenuo niti jedan novi projekat, nije se ostvario niti jedan proračun! Zapošljavali su se podobni, postali smo rekorderi po plaći gradonačelnika koji nije napravio ništa od onoga što je obećavao: nogostup od Komina do Blaškovca, natkriveni bazen, vatrogasni centar, poslovnu zonu Helena, zelinsku obilaznicu,…

Nakon predstavljanja našega programa, pred pedesetak sugrađanki i sugrađana, bila je konstruktivna rasprava i savjeta što i kako bi trebalo raditi da se promijeni ova apatija u gradu.

Naš kandidat za gradonačelnika izjavio je da su on i njegova zamjenica Tihana Petric spremni biti profesionalci a za manja primanja od sadašnjeg gradonačelnika premda gospodin Pecak ima znatno veća primanja od gospodina Košćeca. Kaže, ne treba mu cijeloga svijeta te funkciju gradonačelnika smatra novim izazovom.

Gospodin Peteljak neće biti profesionalac a biti će zadužen kako za društveni sektor tako i za problematiku obrtništva.

Na kraju skupa naši sugrađani su nam dali podršku i vjeruju da nosimo povoljan vjetar za zelinsko gospodarstvo na zadovoljstvo svih stanovnika grada Svetoga Ivana Zeline!

Prethodni članakDPS predstavljanje u Paukovcu
Sljedeći članakDPS predstavljanje u Tomaševcu