Gospodin Ivan Peteljak, rođen je 1963 godine u Svetom Ivanu Zelini. 

Završio je 5. stupanj strojarske tehničke škole a radio je u poduzeću odgovorno na svim poslovima. Zahvaljujući angažmanu i profesionalno odrađenim radnim zadacima napredovao je do najviših funkcija u tvrtci. 

Sada je vlasnik obrta za prijevoz te popravak vozila i strojeva i posluje sa tvrtkama iz našega grada i širom Lijepe naše. 

Cijeli svoj radni vijek radi u realnom sektoru te je aktivan u Udruženju obrtnika, tako da dobro poznaje problematiku obrtništva, naročito u našemu gradu. 

Kako živi na selu, tako se bavi i poljoprivrednim poslovima  pa onda dobro poznaje kako ljudi rade i teško žive na selu.

Društveno je aktivan pa tako bezrezervno daje sebe u takvim organizacijama gdje, osim humanitarnih, volonterski i dragovoljno obavlja najviše funkcije pa mu je poznata i problematika u društvenom sektoru.

Na političku aktivnost se je odlučio jer kao građanin našega grada želi doprinjeti razvoju Svetog Ivana Zeline.

Grad ima velikih potencijala koje je potrebno iskoristiti a za što je potrebno znanje, iskustvo i rad.

I ono što je najvažnije, za promijeniti sadašnju situaciju u našemu gradu nije dovoljno htjeti nego treba znati! A DPS ima kadrove koji znaju! Ivan Peteljak zajedno sa Tihanom Petric i Željkom Pecak su budućnost Svetog Ivana Zeline! Na zadovoljstvo i za boljitak svih naših sugrađana!

Prethodni članakPredane kandidature za gradonačelnika i predstavnička tijela u Gradu Sveti Ivan Zelina
Sljedeći članakDPS – lista kandidata za Gradsko vijeće