U petak, 20. listopada održana je Izvanredna izborna skupština DPS-a kojom je prilikom izabrano novo rukovodstvo stranke.

Za novog predsjednika Demokratske prigorsko-zagrebačke stranke izabran je jedan od utemeljitelja i dosadašnji treći dopredsjednik DPS-a gospodin Zdravko Kožić. Treba spomenuti i to da je gospodin Kožić bio u više mandata i predsjednik Gradskog ogranka DPS-a grada Svetog Ivana Zeline.
Prvi dopredsjednik stranke u sljedećem mandatu će biti predsjednik GO DPS-a Svetog Ivana Zeline gospodin Željko Pecak.
Za drugog dopredsjednika stranke izabran je gospodin Ivica Panjkrc, drugi dopredsjednik GO DPS-a Sveti Ivan Zelina.
Predsjedništvo stranke osvježeno je i izabrana su nova lica i to: gospodin Mladen Crneković za trećeg dopredsjednika, gospodin Zdravko Šalata za glavnog tajnika, gospođa Đurđica Litvić za operativnu tajnicu te gospodin Dragutin Kopun za koordinatora internih ustrojstava Demokratske prigorsko-zagrebačke stranke.

Na skupštini je izabran i novi nadzorni odbor kojeg čine gospoda Kršak Josip, Kranjec Ivan i Mucek Ivica.

Sud časti u sljedećem mandatu činiti će gospoda Kos Stjepan, Šeb Krunoslav kao i Prevarek Stjepan.

Na kraju skupštine novoizabrani predsjednik Demokratske prigorsko-zagrebačke stranke gospodin Zdravko Kožić zahvalio se na ukazanom mu povjerenju svim prisutnim članovima skupštine DPS-a te je ukratko izložio program rada a koji znači konsolidiranje, širenje i jačanje stranke osnivanjem novih mjesnih i gradskih ogranaka s naglaskom na većem angažmanu žena i mladih članova te simpatizera Demokratske prigorsko-zagrebačke stranke.

Prethodni članakOsvrt na Sjednicu Gradskog vijeća od 05. listopada 2017.
Sljedeći članakAsfaltiranje i održavanje županijskih i lokalnih cesta u gradu Svetom Ivanu Zelini