DPS, regionalna stranka koja djeluje u Svetom Ivanu Zelini i cijelom Prigorju ima namjeru kvalitetno pripremiti se za lokalne izbore, te smo zato u petak, 06. svibnja, održali radni sastanak, Predsjednik Drago Filipović i Predsjedništvo DPS-a te Željko Pecak i Predsjedništvo GO DPS-a Sveti Ivan Zeline.

Želja nam je pokrenuti nove projekte koji će ubuduće unaprijediti kvalitetu života u našem kraju, pa smo na radnom sastanku imali i ugledne goste iz poznate i uspješne regionalne stranke koja ima svoje zastupnike u Hrvatskom saboru, kako bi razmijenili svoja iskustva i ideje koje regionalne stranke imaju u Hrvatskoj.
DPS kao regionalna stranka želi i ima potencijal, sa stručnim i uspješnim ljudima, postaviti nove temelje razvoja Svetog Ivana Zeline i našeg Prigorja. Stoga nam je od velike važnosti razmjena iskustva, ideja i pozitivnih primjera ostalih regionalnih stranaka.
DPS---IMG_7661Radni sastanak završili smo jednoglasnim zaključkom da će se DPS kvalitetno i na vrijeme pripremiti za naredne lokalne izbore, s ciljem boljitka i zaštite interesa svih građana Svetog Ivana Zeline i preuzeti ulogu pokretača razvoja našeg Prigorja.

DPS
…jer smo Prigorci !

Prethodni članakInicijativa za promociju Sv. I. Zeline
Sljedeći članakATV Quad susret u Gornjem Psarjevu