Novo stranačko vodstvo u zadnje vrijeme ima sve više aktivnosti, kako promocijskih tako i političkih.
U rano proljeće imali smo sastanak i posjetu u Svetom Ivanu Zelini od istaknutih članova IDS-a kojom prilikom smo razmijenili iskustva i čuli puno toga što može koristiti za razvoj naše regije, u ćemu IDS prednjači niz godina u Republici Hrvatskoj, a DPS je spreman, a imati će i znanja to provesti. Naravno, ako nam to povjerenje podare birači na lokalnim izborima u svibnju slijedeće godine.
Prije nekoliko dana, na Dan antifašističke borbe, organizirali smo posjetu Vukovaru, Gradu heroju, za više od četrdeset članova i simpatizera na koji način smo pokazali neke od naših temeljnih političkih odrednica: antifašizam i domoljublje!
Tom prilikom smo se susreli i održali jednosatni razgovor sa gospodinom Krešom Bubalom, istaknutim članom HDSSB-a, osnivačem, predsjednikom, gradonačelnikom, županom i saborskim zastupnikom!
Tada nam je gospodin Bubalo, koji ima puno političkih utakmica u nogama, nesebično prenio svoja iskustva u političkom radu i uspjehu koji je ta regionalna stranka postigla, kako na regionalnoj razini tako i na državnom nivou.
U dosadašnjim političkim aktivnostima DPS je uživao otvorenu podršku od udruge Promjenimo Hrvatsku i svih njihovih istaknutih članove, napose profesora Lovrinovića, financijskog stručnjaka a u novije vrijeme i saborskog zastupnika. Oni pak od nas crpe politička iskustva koja im mogu koristiti u pretvaranju udruge Promjenimo Hrvatsku u političku stranku, koja bi mogla svoje prvo vatreno krštenje imati već ovu jesen na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima.

Novo rukovodstvo DPS-a, uz podršku iskusnih članova naše stranke, smatra da svojim radom i aktivnostima, znanjem i iskustvom, kako u gospodarskom tako i političkom smislu, može puno toga napraviti za dobrobit našega Prigorja i samog grada Svetog Ivana Zeline!

Prethodni članakČestitka Dana državnosti
Sljedeći članakObilježavanja jubilarnih 80 godina od osnivanja DVD-a Donje Orešje